У Києві "гонки" завершилися масштабною ДТП - розбито вісім авто (фото, відео)

У ніч проти 15 вересня в Києві на Троєщині трапилася масштабна ДТП за участю вісьмох автомобілів. На щастя, в результаті ніхто не постраждав, передають Патріоти України.

Як повідомили на Telegram-каналі "Вартові Еспресо", аварію на вулиці Милославській у Деснянському районі столиці спровокували водії автівок Toyota Camry та Seat (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

За словами водія Chevrolet, який їхав у середній смузі, вищезгадані машини влаштували перегони. Оскільки Chevrolet опинилася на їхньому шляху, то "гонщикам" довелося робити обгін: Toyota Camry – ліворуч, а Seat – з правого боку.

У такій ситуації водій Seat не впорався з керуванням і почав трощити припарковані на узбіччі автівки. Чотири транспортних засоби отримали пошкодження різного ступеня. Після цього, намагаючись уникнути ще більшої кількості розбитих авто, водій Seat вивернув кермо ліворуч і вдарив Chevrolet у задню праву частину.

Від такого удару останнього почало розвертати на 180°, від чого той зачепив Skoda, яка в'їхала за інерцією в Mazda. Водій Toyota Camry тим часом зник із місця ДТП у невідомому напрямку.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...