У Києві горів хостел: Одна людина загинула, ще одна зазнала поранень, вистрибнувши з вікна

Рятувальники отримали повідомлення про пожежу на вулиці Симиренка, що у Святошинському районі столиці, 26 вересня о 03:00. За відповідною адресою направили найближчі пожежно-рятувальні підрозділи, повідомляють Патріоти України з посиланням на ДСНС.

За попередньою інформацією, спалах виник в житловій кімнаті, розміщеній на третьому поверсі 3-поверхової адміністративної будівлі, переобладнаній під хостел.

О 03:31 пожежу було локалізовано та о 03:53 ліквідовано на площі 40 квадратних метрів,
– мовиться у повідомлені пресслужби ДСНС.

Після прибуття першого пожежно-рятувального підрозділу було встановлено, що попередньо у кімнаті перебували три особи.

Один з чоловіків, за інформацією пресслужби ДСНС, вистрибнув з вікна третього поверху та отримав травму, попередньо – перелом ключиці. Інший – вибіг сходами на вулицю. Третього чоловіка 1987 року народження знайшли без ознак життя під час гасіння пожежі.

Постраждалого, який отримав травми від падіння госпіталізували для обстеження. Наразі встановлюють причини виникнення пожежі.

На місці інцидету працювало 7 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також – 28 осіб особового складу підрозділів Головного управління ДСНС України у Києві.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно