У Києві із 22 березня буде зупинено рух громадського транспорту, - Аваков

Транспорт буде підвозити виключно працівників екстрених служб, аптек і продмагів.

У столиці відзавтра буде зупинено рух громадського транспорту. Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив в Facebook, передають Патріоти України.

«Київ зупиняє пасажирські перевезення, крім працівників екстрених служб, аптек і продмагів. З неділі», - написав він. Інших подробиць Аваков не повідомив.

Раніше повідомлялося, що міністр наполягає на запровадженні в Україні "тотального карантину". Уряд та президентський штаб, за словами голови МВС, вже готує такі варіанти. Пізніше у суботу зі зверненням має виступити мер Києва Віталій Кличко, і, як очікують, підтвердить заяви пана Авакова про зупинку пасажирського перевезення.

З 17 березня у Києві оголосили карантин, припинили роботу метро й всіх розважальних закладів, кафе, ресторанів та ТРЦ. Водночас МОЗ та київська мерія повідомили, що кілька служб таксі погодилися безкоштовно перевозити медиків, які не можуть дістатися на роботу через карантин.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...