У Києві комунальників засмоктало в колектор, один загинув (фото, відео)

У Дарницькому районі Києва сталася аварія в колекторі, в результаті чого постраждали четверо співробітників "Київводоканалу". Один з них пізніше помер в реанімації. Як повідомляється на сайті Головного управління ДСНС в Києві, інцидент стався о 11:03 на перехресті вулиці Тростянецької та Харківського шосе під час проведення ремонтних робіт, повідомляють Патріоти України.

Рятувальники уточнили, що працівників в результаті аварії змило напором холодної води. Їм вдалося дістати всіх постраждалих, одного з яких госпіталізували.

На сайті "Київводоканалу" пізніше повідомили, що один з потерпілих помер у реанімації. Йдеться про електрозварника 6 розряду Анатолія Лисюка 1959 року народження.

У лікарні перебуває один потерпілий з травмами середнього ступеня тяжкості і ще один лікується вдома.

При цьому в компанії додали, що під час робіт стався витік газоповітряної суміші. Зараз проводиться службове розслідування.

Зі свого боку очевидці в Facebook-групі "Нова Дарниця" пишуть, що чотирьох робітників буквально засмоктало в колектор під час події. Трьох дістали оперативно, а четвертого знайшли вже через 100 метрів в люку.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...