У Києві маршрутка на повному ходу влетіла у вантажівку, багато постраждалих (фото, відео)

У понеділок, 24 лютого, в Києві трапилася ДТП за участю фури і маршрутного автобуса №474 з людьми в салоні. За різними даними, постраждали до 15 осіб. Аварія сталася біля станції метро "Бориспільська". Маршрутка на повному ходу в'їхала в задню частину вантажного автомобіля, повідомляється на сторінці "Київ оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"Біля станції метро "Бориспільська" маршрутка №474 (метро Харківська – Бортничі), Держзнак АІ0943МР, із людьми в салоні на повному ходу в'їхала в задню частину вантажівки... Госпіталізовано 11 осіб", – ідеться в повідомленні.

У свою чергу в Telegram-каналі Kyiv Live уточнили, що постраждали 15 осіб. На місце ДТП прибули шість карет швидкої допомоги і поліція.


В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...