У Києві молоді хлопці намагалися напасти на поліцейських: Дебоширів жорстко провчили (фото)

Двоє п'яних хуліганів розважалися, відриваючи дзеркала у припаркованих авто.

У Києві поліція затримала двох чоловіків, які п'яні розбивали дзеркала в припаркованих авто. Під час затримання зловмисники чинили опір, тому поліцейські застосували сльозогінний газ. Про це у Facebook повідомляє прес-служба Патрульній поліції столиці, передають Патріоти України.

Зазначається, що подія трапилася на вулиці Смілянській. "Патрульні виявили в зазначеному місці два автомобіля з пошкодженими дзеркалами, а в заявників дізналися приблизний маршрут утечі чоловіків. На вулиці Волинській інспектори помітили двох осіб, які бігли і були схожі за орієнтуванням. На вимоги патрульних ті не реагували, тому інспектори наздогнали їх і затримали із застосуванням спецзасобів", – йдеться в повідомленні.

Під час затримання чоловіка намагалися напасти на патрульних і вели себе зухвало. Для їх затримання копи застосували сльозогінний газ і кайданки. Затриманими виявилися молоді люди, одному з яких 18 років, а іншому – 19. Їх впізнали очевидці події.

На зловмисників складено адмінпротоколи за ст. 185 (Злісна непокора працівникам міліції), ст. 173 (Дрібне хуліганство) КпАП.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...