У Києві на кладовищі чоловіка до смерті побили хрестом з могили

У Києві на одному з міських кладовищ знайшли оголене тіло чоловіка зі слідами побиття. Поруч із тілом лежав закривавлений дерев'яний хрест. Про це повідомляють у Департаменті карного розшуку, передають Патріоти України.

"Правоохоронці, які прибули на виклик, побачили жахливе видовище - тіло вбитого було рясно покрите чисельними колото-різаними пораненнями різної локації та різних розмірів, а частини голови взагалі не було. Поруч з тілом лежав закривавлений дерев’яний хрест, яким, ймовірно, і розтрощили голову потерпілому", - розповіли в Департаменті.

Оперативники встановили, що вбитий був безхатьком і проживав на цьому ж кладовищі. В результаті слідчо-розшукових дій було затримано підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 29-річний раніше судимий чоловік.

"Нелюд у скоєному зізнався та пояснив, що вбив чоловіка під час раптово виниклого конфлікту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Вбивав тим, що було "під руками", - розповідають у Департаменті. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні вбивства. Вирішується питання про обранняйому запобіжного заходу.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...