У Києві начальницю Служби у справах дітей та сім'ї затримали за торгівлю сиротами

За безперешкодне всиновлення чиновниця вимагала в подружжя $1 тис.

У Києві начальниця Служби у справах дітей та сім'ї однієї з районних в місті Києві державних адміністрацій продавала дитину. За безперешкодне всиновлення чиновниця вимагала в подружжя $1 тис. Її затримали на отриманні грошей. Про це повідомили в прес-службі столичної прокуратури, передають Патріоти України.

"Вказана службова особа вимагала 1 тисячу доларів за безперешкодне усиновлення подружжям малолітньої дитини та надання висновку про доцільність такого усиновлення і його відповідність інтересам дитини", - йдеться в повідомленні.

Мова йде про начальницю Служби у справах дітей та сім'ї Подільської райдержадміністрації, за інформацією Служби безпеки України. "Чиновниця вимагала гроші від родин, які планували усиновити малюків із дитячих будинків. Так, безперешкодне усиновлення 4-річної дитини чиновниця оцінила в 1 тисячу доларів. Затримали посадовицю на робочому місці під час отримання усієї суми хабаря", – йдеться в повідомленні СБУ.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру. Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають. Службу у справах дітей та сім'ї Подільської РДА очолює Вікторія Маринченко, за даними з відкритих джерел.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.