У Києві неадекват побив жінку палицею, коли вона вигулювала собаку (відео)

У Деснянському районі Києва невідомий напав на жінку, котра вигулювала собаку, та побив її палицею. Фігуранта інциденту затримали оперативники. Про це повідомила патрульна поліція Києва, передають Патріоти України.

В поліції вказують, що про інцидент у Деснянському районі повідомили вчора, 24 жовтня: "Учора на лінію 112 надійшов виклик про тілесні ушкодження у Деснянському районі. Ми оперативно прибули на місце та виявили заявницю. Вона розповіла про невідомого, який вдарив її по голові палицею та втік у невідомому напрямку".

Оперативники викликали для жінки карету швидкої, дізналися у неї опис нападника та вирушили на його пошуки. "Обстеживши прилеглі території, ми оперативно виявили та затримали ймовірного зловмисника. Заявниця впізнала свого кривдника. Для подальшого з’ясування всіх обставин поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу", - йдеться у повідомленні.

"Ти, к*ц*пура, тут гроші заробляєш": Український актор розповів про сварку в Києві з відомим російським колегою

неділя, 27 жовтень 2024, 20:31

Український актор Олексій Богданович розповів про конфлікт в Києві з російським актором Володимиром Стєкловим, передають Патріоти України. Сталося це ще задовго до війни, коли росіяни ще приїжджали до України зніматися в проєктах. Богданович пригадує, ...

Намагалась "змити застуду": Жінка ледь не померла, бо випила "забагато води"

неділя, 27 жовтень 2024, 19:53

Жінка ледь не померла після того, як випила забагато води, намагаючись "змити" те, що, як вона думала, було застудою. Про це пише LADbible, передають Патріоти України. Австралійка Ніна Манро відчула нездужання і випила близько чотирьох літрів води, щоб...