У Києві невідомий вистрілив у чоловіка, який сидів у власній автівці з дружиною (фото)

У вівторок, 18 червня, у Києві невідомий вистрілив у чоловіка, який сидів в автомобілі зі своєю дружиною, і втік. Про це повідомила поліція Києва у Telegram, передають Патріоти України.

У поліції зауважили, що інцидент стався на вулиці Віктора Ярмоли у Шевченківському районі. Правоохоронці з’ясували, що до припаркованого на вулиці авто, у якому перебували чоловік з дружиною, підійшов невідомий та вистрілив у чоловіка, після чого втік.

Зазначається, що жінка поранень не отримала. Водночас поліція не надала інформації про стан чоловіка. Наразі вживаються заходи із затримання нападника.

Може постраждати телевізор, холодильник та бойлер: Як підготувати техніку до відключень світла

субота, 28 вересень 2024, 0:10

Українцям варто захистити свою техніку через можливі стрибки напруги під час нових відключень. Бажано не лише вимикати телевізор, холодильник, бойлер та іншу техніку з розеток, а й встановити реле напруги, передають Патріоти України. Про це йдеться у м...

"Не шукайте глибини там, де пробите дно": Український військовий різко висловився про СЗЧ Гнезділова

п’ятниця, 27 вересень 2024, 23:55

Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко прокоментував заяву військовослужбовця 56-ї окремої мотопіхотної бригади Сергія Гнезділова про самовільне залишення служби. Свою думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України. ...