У Києві оголений маніяк посеред вулиці напав на жінку. Відбили люди. Поліція на виклик не приїхала

У столиці в ніч на 24 липня оголений чоловік напав на перехожу, яка йшла до магазину. Агресивний незнайомець намагався затягти жінку до свого авто. Ймовірно був нетверезий, повідомляють Патріоти України з посиланням на Київ Оперативний.

За словами потерпілої, вночі вона вийшла в магазин. По дорозі до неї під'їхав червоний автомобіль "Dodge". Водій був повністю оголеним та чіплявся до жінки, пропонуючи їй інтим.

Крім цього нападник намагався затягнути потерпілу в автомобіль. Жінка почала кричати, згодом на допомогу прибігли люди. Нападаючий зник з місця події. Протягом двох годин потерпіла намагалася додзвонитися в поліцію, але на дзвінок не відповіли.

"Ви вже давно померли": Жінка прийшла на обстеження до лікарні, але щось пішло не так

середа, 1 травень 2024, 12:55

У Великій Британії жінка прийшла на обстеження до лікарні, де їй сказали, що вона вже померла. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Співробітники лікарні Брідлінгтона сказали Сьюзан Джонсон, що згідно з їхніми записами вона була мертва вже чоти...

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...