У Києві п'яний пенсіонер на позашляховику на смерть збив пішохода, втікаючи від поліції

У Києві п яний водій на смерть збив пішохода, втікаючи від поліції

У Києві п'яний 62-річний водій утікав від поліцейських та збив на смерть пішохода. Про це у вівторок, 25 червня, повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Повідомляється, що смертельна ДТП сталася 23 червня приблизно о 21-й годині на вул. Данила Щербаківського.

Водій автомобіля Toyota Land Cruiser перевищив дозволену швидкість і проїхав на заборонний сигнал світлофору.

"Вказане порушення було зафіксовано працівниками поліції, які почали його наздоганяти. На вимогу працівників поліції зупинить водій автомобіля не відреагував та продовжив рух. Утікаючи від поліцейських, водій автомобіля Toyota Land Cruiser скоїв наїзд на пішохода, який переходив дорогу на регульованому пішохідному переході. В результаті даної ДТП від отриманих травм пішохід загинув на місці", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Правоохоронці встановили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння: у нього в крові виявлено 1,08 проміле алкоголю.

Не все так погано? У Міненерго розповіли, що буде з відключеннями світла на вихідних

п’ятниця, 28 червень 2024, 20:55

Ситуація з енергопостачанням в Україні залишається складною, але цими вихідними можуть обійтися без відключень світла. Про це в ефірі телемарафону заявила заступниця міністра енергетики Світлана Грінчук, передають Патріоти України. "Традиційно на вихід...

Україна втратила сина: У США помер начальний пластун та український винахідник Любомир Романків

п’ятниця, 28 червень 2024, 20:40

У ніч на п'ятницю, 28 червня, на 93-му році життя у США помер український науковець, винахідник та начальний пластун Любомир Романків. Він родом зі Львівщини. Про це повідомив пластовий і громадський діяч Юрій Юзич, передають Патріоти України. "Третій ...