У Києві під час виконання монтажних робіт на працівників заводу впав багатотонний верстат. Шансів вижити не було

На київському заводі загинули двоє працівників – на них впав кількатонний верстат, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Київську службу порятунку"

Дослівно: "На заводі "ЕМКО", що на вулиці Олекси Тихого, 99, сталася жахлива трагедія: внаслідок порушення правил техніки безпеки під час виконання монтажних робіт на двох працівників підприємства впав кількатонний верстат.

Обоє загинули на місці".

Деталі: Після завершення слідчо-оперативних заходів рятувальники звільнили тіла загиблих за допомогою пневмодомкратів та інших допоміжних інструментів.

Щілина між підлогою та верстатом не перевищувала 5 см, тож робота тривала майже годину.

За фактом події проводять службове розслідування.

В Естонії заявили про зменшення кількості біженців з України: Стала відома причина

п’ятниця, 10 травень 2024, 9:58

В Естонії фіксується зменшення кількості біженців з України, які приїхали до цієї балтійської країни через широкомасштабну військову агресію з боку РФ. . За даними естонського відомства, така ситуація фіксується за останні шість місяців. Так, з початку...

Українцям відмовляють у єВідновленні: Як діяти власникам зруйнованого житла

п’ятниця, 10 травень 2024, 9:40

Понад 400 українських сімей, чию нерухомість було знищено внаслідок повномасштабної російської агресії, отримали відмову за програмою єВідновлення. Вона не змогли отримати компенсацію, оскільки не внесли необхідні дані житла до Державного реєстру прав....