У Києві під тиском громадськості скасували концерт Світлани Лободи

Після анонсування благодійного концерту Лободи в столиці, у мережі здійгялася хвиля обурення. Навіть Охматдит, на потреби якого мали збирати гроші організатори, висловився проти проведення цього заходу.

 Лобода і Osocor вирішили не розпалювати скандал далі

Концерт Світлани Лободи, який мав відбутися 25-го серпня в Osocor Residence, таки скасували. Про це повідомили на сторінці клубу в Instagram.

"Osocor Residence та LOBODA прийняли спільне рішення скасувати благодійний концерт 25/08. Нам прикро, що благодійна мета проведення виступу сприйнялася як відбілення репутації артиста. Проте ми розуміємо, наскільки важливо зараз зберігати внутрішню єдність. Значну кількість квитків вже було придбано. Кошти за них будуть повернуті", - йдеться у заяві.

"Ми шукаємо інші способи та шляхи, щоби відбудувати ЛОР-відділення ОХМАТДИТу і сподіваємося на вашу підтримку. Слава Україні!", - додали організатори.

У коментарях до посту активіст Сергій Стерненко, який у 2017-му році вже зривав концерт Лободи в Одесі, написав, що це єдине правильне рішення.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...