У Києві підприємці влаштували пікет на Майдані, охорону ОПУ і Ради посилили (фото, відео)

У вівторок, 22 грудня, учасники акції протесту підприємців проти введення касових аппартів для ФОП, вийшли на Майдан Незалежності в Києві. На цей раз вулиці в українській столиці протестувальники не перекривали, проте біля урядових будівель поліція і спецслужби посилили охорону. Фото і відео з місця проведення акції опубліковано в Telegram-каналі PavlovskyNEWS, передають Патріоти України.

Під час мітингу лідери протестів закликали соратників домагатися створення нормальних умов роботи для малого бізнесу і погрожували силовим сценарієм із залученням праворадикальних сил.

Проте ситуація на акції протесту поки досить спокійна.

Тим часом Офіс президента і Верховну Раду почали посилено охороняти. Зокрема, в'їзд на Банкову перекрито КрАЗами, а поруч зібралася велика кількість силовиків. Будівлю парламенту також оточено.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...