Злочинець втік у одязі жертви: У Києві по-звірячому вбили 18-річну студентку (фото)

Вбивцею 18-річної студентки Анастасії, яку знайшли мертвою в своїй квартирі в Києві, виявився її хлопець із Полтави, повідомляють Патріоти України.

На тілі дівчини були виявлені численні ножові поранення, а поруч з нею лежав чоловічий одяг, який намагалися відіпрати від крові.

Камери спостереження зафіксували, як хлопець вдень 23 липня зайшов у будинок коханої, а вже менш, ніж через годину, пішов звідти через аварійні двері. Він був одягнений в речі вбитої.

За словами родичів Насті, вона дружила з 18-річним хлопцем. Він був занадто замкнутим – не мав сторінок в соцмережах. Після дня пошуків його знайшли в Полтаві.

Як стало відомо, він разом з адвокатом прийшов в місцеву поліцію і заявив про напад на нього з боку дівчини. Пізніше його затримали у власному будинку. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.




У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...