У Києві побили та пограбували відомого журналіста й телеведучого (фото)

Зловмисники побили і пограбували в Києві відомого журналіста, теле - і радіоведучого, співзасновника "Громадського радіо" Андрія Кулікова. Інцидент стався на проспекті Перемоги. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції в Facebook, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що інцидент стався ввечері 10 січня. Двоє чоловіків попросили у потерпілого "закурити", але коли він їм відмовив, то побили й обікрали. Зловмисники відібрали 3 тисячі гривень, банківську картку та мобільний телефон. При цьому нападники буквально вибили пін-код від карти.

Потерпілий звернувся в поліцію, й правоохоронці затримала підозрюваних протягом двох годин в одному з хостелів Києва. Грабіжниками виявилися 23-річний уродженець Миколаївської області та 23-річний житель Волинської області. Один з чоловіків був раніше судимий за пограбування, крадіжки і незаконний оборот наркотиків, а другий звинувачується в крадіжці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 "Грабіж" Кримінального кодексу України. Затриманим вже повідомили про підозру, а Шевченківський райсуд столиці обрав запобіжні заходи у вигляді утримання під вартою. Чоловікам загрожує до шести років позбавлення волі.

За даними Київ. Оперативний, постраждалим виявився журналіст, теле - і радіоведучий, співзасновник "Громадського радіо" Андрій Куликов.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...