У Києві поглумилися над прапором України (фотофакт)

Перевернутий прапор України висів біля входу в офіс компанії CNC Electric, яка займається продажем електротехнічної продукції.

У Києві поглумилися над прапором України. Фото: Главком.

У Києві на будівлі офісного центру, що розташований на вулиці Максимовича, 10 (Голосіївський район), помітили перевернутий прапор України, передають Патріоти України.

Перевернутий прапор України висів біля входу в офіс компанії CNC Electric, яка займається продажем електротехнічної продукції. Поруч із національним символом також був прапор CNC Electric. Перевертання державного прапору є наругою над державним символом і карається згідно із 338 статтею Кримінального кодексу України.

"1. Публічна наруга над державним прапором України, державним гербом України або державним гімном України – карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців", – йдеться у законі.


Джерело: Главком

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...

Оце так: Польський суддя втік до Білорусі та попросив політичного притулку

понеділок, 6 травень 2024, 20:53

Польський суддя воєводського адміністративного суду Варшави Томаш Шмідт втік до Білорусі та попросив у Лукашенка статусу політичного біженця. Про це повідомляє білоруське інформагентство «Белта», передають Патріоти України. «Через незгоду з політикою і...