У Києві помітили оленя, який гасав дворами багатоповерхівок (відео)

П'ятниця – крайній робочий день тижня й, очевидно, вечір повинен бути веселим, щоб компенсувати важкі будні. Зокрема, люди влаштовують вечірні посиденьки з друзями чи прогулянки нічним містом, та мчать на них з усіх ніг. Тварини – не виняток!

Ймовірно, у них свої плани на п'ятницю, інакше як можна пояснити курйозну ситуацію, що трапилася в Києві. У Голосіївському районі бачили оленя, який бігав щодуху у дворах багатоповерхових будинків. Відео з'явилося в соціальних мережах.

Тварину помітили в одному з житлових комплексів неподалік станції метро "Теремки". Олень не наближався до людей, а якщо помічав, що до нього йдуть – тікав.

Нічого незвичного, просто олень на Теремках бігає біля багатоповерхівок,
– йдеться в повідомленні.

На опублікованому відео можна помітити, що олень наляканий. Скоріше за все, тварина заблукала і намагалася знайти правильний шлях назад. Олень бігав серед будинків і через дорогу, наражаючи на небезпеку себе, пішоходів та водіїв.

Очевидці зателефонували до організації захисту тварин і вже скоро на місце прибули зоозахисники.

Дивіться відео курйозного моменту:

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...