У Києві прорвало водопровід: Напір був такий, що повибивало вікна в будинку та пошкодило припарковані автівки (відео)

Інженерні комунікації "втомились", як каже Кличко. Водопровід на Березняках що вибухнув таким чином "відзначив" свій 50-річний ювілей

На вулиці Миколайчука (колишня Серафімовича), 7/2 у Києві стався прорив трубопроводу, струмінь води бив угору до 6 поверху, зазначають Патріоти України.

"11 липня о 13:32 за адресою вул. Серафімовича, 7/2, під час гідравлічних випробувань виявлено пошкодження теплової мережі з витоком води назовні. Вода у трубопроводі знаходилась під тиском, через що у результаті пориву утворився струмінь. Постраждалих немає", - йдеться у повідомленні Київтеплоенерго.

Наразі пошкодження локалізовано, спеціалісти Київтеплоенерго готуються розпочати відновлювальні роботи. В організації зазначили, що тепломережа була збудована у 1970 році.

Разом з тим, "Київ оперативний" повідомляє, що протягом більш ніж півгодини комунальні служби не приїжджали на місце події.

У коментарях користувачі пишуть, що внаслідок події у будинку вибито вікна, також пошкоджено автомобілі, що були припарковані поблизу.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...