У Києві припарковану на вулиці елітну автівку розкурочили на запчастини (відео)

У Києві на вулиці Голосіївській зловмисники вночі розібрали елітний Infiniti Q50. Невідомі відкрили автомобіль та зняли приладову панель з дисплеєм, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Київ Оперативний.

"Нє, ну колеса знімали – бачили, фари – теж, а щоб так прям розібрати... Шкода власника цього Infiniti. Київ, вулиця Голосіївська", – йдеться в повідомленні до ролика.

На опублікованому відео можна помітити, що зловмисники повністю зняли приладову панель та сенсорний навігаційний дисплей.

Зазначимо, вартість Infiniti Q50 2017 року Україна в середньому становить близько 30 тисяч доларів. Навігаційний дисплей – від 4 тисяч гривень, а приладова панель – від 1 тисячі гривень.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...