У Києві різко збільшилась кількість хворих на коронавірус

Загальна кількість хворих на коронавірус в столиці збільшилася до 47 осіб.

У Києві підтвердили ще сім випадків захворювання на коронавірус. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міський голова Віталій Кличко, передають Патріоти України.

Таким чином, загальна кількість хворих на коронавірус в столиці збільшилася до 47 осіб. "У столиці ще зросла кількість киян, що захворіли на COVID-19. І збільшилася до 47-ми осіб. Сьогодні ми отримали від Державної установи "Київський міський лабораторний центр МОЗ України" ще 7 лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус", - йдеться в повідомленні.

За словами Кличка, хворобу виявили у чотирьох жінок віком від 22-ох до 39-ти років, двох чоловіків 48 та 62 років, а також у десятирічного хлопчика. "Двоє пацієнтів госпіталізовані до Олександрівської лікарні столиці. П’ятеро - на самоізоляції, лікуються вдома під контролем лікарів", - додав Кличко. Мер вкотре закликав киян та всіх українців дотримуватися обмежувальних заходів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...