У Києві "швидка" потрапила в серйозну ДТП - авто медиків відкинуло на паркан (фото)

У вівторок, 29 грудня, у Києві сталася серйозна аварія за участі автомобіля швидкої допомоги, який зіткнувся з легковим авто. Про це повідомили у пабліку "Киев Оперативный" у Facebook, передають Патріоти України.

Аварія сталася на вулиці Виговського неподалік перехрестям з вулицею Північно-Сирецькою (у бік станції метро "Нивки").

"Автомобіль приватної швидкої допомоги Ford (KA9968AB) зіштовхнувся із автівкою SsangYong (AA7164PA). Після зіткнення швидку ще й відкинуло у паркан паркувального майданчика", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, в аварії, на щастя, обійшлося без потерпілих.

Поліцейські, які прибули на місце аварії, з'ясовують причини аварії. Рух транспорту в районі місця аварії серйозно ускладнено.

"Життя не має сенсу" та "Буде лише гірше": Фонд Яніни Соколової обурив українців дивною соціальною рекламою (фото)

вівторок, 21 травень 2024, 11:59

Медична журналістка Дарина Даниленко опублікувала у мережі фото сітілайту і написала, що хоче, аби цей кринж зняли негайно. «Терміново, бо якщо цей меседж потрапить цільовій аудиторії, то її дії будуть прямопротилежними до того, що написано маленькими ...

Перевірте своє прізвище! Ким були ваші предки - козаками, військовими чи дворянами

вівторок, 21 травень 2024, 11:27

Які українські прізвища вказують на військовий чин, а які - на дворянське походження. Наше прізвище несе в собі багато таємниць і силу всього роду. Однак, наші предки у давнину мали лише імена. Офіційно українські прізвища з’явилися не так давно, прибл...