У Києві спалахнула потужна пожежа біля метро "Дарниця" (фото, відео)

Інформація про спалах надійшла рятувальникам близько 9:30.

Пожежа у Києві біля станції метро "Дарниця". Фото: dsnews.ua.

Вранці 7 серпня в павільйонах критого ринку біля станції метро "Дарниця" в Києві спалахнула масштабна пожежа. За інформацією прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій, площа спалаху склала 250 квадратних метрів, передають Патріоти України.

Інформація про спалах надійшла рятувальникам близько 9:30. До ліквідації пожежі було залучено дев'ять одиниць основної та спеціальної техніки. На місце прибули 40 пожежних.

В даний момент інформації про потерпілих або загиблих немає. Також не повідомляється про те, чи вдалося погасити пожежу. Причини виникнення пожежі встановлюються.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...