Почалася евакуація: У Києві спалахнула пожежа в Міністерстві культури (фото, відео)

У Києві 27 січня спалахнула пожежа в будівлі Міністерства культури, молоді та спорту України (вулиця Івана Франка, 19). Виклик на лінію 101 надійшов о 10:14, написала прес-служба ГУ ДСНС м. Києва на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Причина загоряння – неполадки з проводкою. Всіх співробітників закладу евакуювали і відпустили додому. На місці рятувальники з'ясували, що вогонь спалахнув у підвалі в приміщенні архіву. Людей евакуйовували за допомогою автодрабини, а також сходовими клітинами. Близько 11 години пожежу локалізували.

Втім, за версією видання "Інформатор", на третьому поверсі будівлі залишилися заблокованими співробітники. Поліція перекрила рух транспорту, щоб той не заважав спецтехніці.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...