У Києві сталася моторошна ДТП: Таксі на великій швидкості врізалося в паркан і спалахнуло (фото, відео)

Вночі в п'ятницю, 7 січня, в Києві сталася серйозна аварія на вулиці Алматинській, 37. Автомобіль таксі на великій швидкості злетів із дороги і врізався в паркан, після чого машина спалахнула. Водія від удару викинуло із салону, його та пасажира було госпіталізовано. Про це повідомляє "Київ Оперативний" у Telegram, передають Патріоти України.

У Telegram-каналі "dtp.kiev.ua" уточнили, що таксі кілька десятків метрів пролетіло пішохідною зоною, зупинившись тільки від удару об паркан автобази. На допомогу водієві та пасажиру прийшли охоронець бази та ще один свідок. На місце ДТП викликали медиків, рятувальників та поліцію.

Встановлення причин аварії зайнялася слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, таксист міг бути п'яним і, ймовірно, перевищив швидкість.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...