У Києві сталися сутички через ходу трансгендерів, у котрій підлеглих Авакова було втричі більше за інших учасників ЛГБТ-маршу

Багато хто на цій акції сподівася побачити президента Володимира Зеленського, як сучасного й прогресивного лідера

ЛГБТ-марш

У столиці 22 травня відбулася хода на підтримку трансгендерів, яку намагалися зірвати противники ЛГБТ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Суспільне:Новини.

Транс-Марш організували громадські організації "Київ Прайд" та "Когорта". У заході взяли участь близько 150 учасників. За правопорядком слідкували понад 400 представників поліції та нацгвардії.

Водночас, на Михайлівській площі зібралися близько 200 противників маршу, серед яких, зокрема, представники організації "Традиції і порядок".

У центрі Києва спалили ЛГБТ-прапор під в…

На Михайлівській площі представники організації "Традиція і порядок" спалили прапор ЛГБТ-спільноти.

Перед початком маршу на місце проведення прийшла колона традиціоналістів зі священником та барабанами, які кричали гасла "Бог, батьківщина, патріархат" та "смерть ЛГБТ".

Підходячи по Михайлівської площі учасники акції спалили прапор ЛГБТ-спільноти під вигуки "ганьба" та "ЛГБТ - це хвороба".

На місці подій посилили кордони поліції.

    З Михайлівської площі учасники Транс-Маршу рушили до Європейської площі. Під час ходи кілька людей намагалися напасти на учасників заходу, однак поліція їх одразу затримала. Фінішували учасники маршу на Поштовій площі, де організовано спустилися у метро.

    Мета акції - привернути увагу української влади до проблем трансгендерів. Зокрема, учасники маршу вимагали від Міністерства охорони здоров'я розробити конкретний план із впровадження нової міжнародної класифікації хвороб, яка була затверджена ВООЗ у 2019 році. В новій класифікації діагнози, пов’язані з трансгендерністю, більше не належать до категорії психічних захворювань.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...