У Києві стоматолог намагався вбити пацієнтку струмом та привласнив 400 тис. грн

Лікаря судитимуть за розбійні напади, шахрайство і замах на вбивство.

У Києві стоматолога підозрюють в замаху на вбивство, розбійних нападах, крадіжках і шахрайстві в особливо великих розмірах, інформують Патріоти України.

Як повідомили в пресслужбі столичної прокуратури, з травня 2019 року по вересень 2020 року 33-річний лікар брехав пацієнтам про необхідний обсяг лікування. Таким чином він привласнив близько 400 тисяч гривень.

За версією слідства, рік тому стоматолог під приводом необхідності здійснення медичних процедур потрапив до квартири однієї з пацієнток і викрав банківську картку, з неї він зняв 78 тисяч гривень. Через кілька місяців підозрюваний провів додому іншу пацієнтку і застосував сильнодіючі речовини, від яких потерпіла втратила контроль над своїми діями. Лікар вкрав гроші і матеріальні цінності на загальну суму 63 тисячі гривень.

Він також підозрюється в замаху на вбивство 70-річної громадянки шляхом підключення електричних проводів до електроживлення напругою 220 Вт в електричному щитку, розташованому поруч з квартирою проживання потерпілої.

Підозрюваному обрано запобіжний захід, він перебуває під вартою. Під час засідання з обрання запобіжного заходу він погрожував прокурору. На розгляді суддів є ще два кримінальних провадження щодо цієї ж особи за фактами вчинення інших тяжких злочинів.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...