У Києві студент-юрист вибудував майже бездоганну схему поборів з ухилянтів за виїзд закордон

Правоохоронці впіймали маестро на гарячому, під час передачі гонорари за послуги. Тепер залишається з'ясувати, чи отримували клієнти обіцяне ,чи хлопець просто "кидав" переляканих співгромадян на гроші

У Києві студент-юрист вигадав схему для чоловіків за $10 тис.

Київські правоохоронці затримали студента-юриста, який за $10 000 допомагав військовозобов'язаним чоловікам незаконно виїхати з України через фіктивний вступ до польських вишів. Досудове розслідування триває. Про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури у четвер, 17 жовтня, передають Патріоти України.

Правоохоронці викрили 24-річного студента, який спільно з невстановленими особами організував схему незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон.

Підозрюваний обіцяв потенційним "клієнтам" безперешкодний виїзд закордон шляхом "фіктивного" вступу до вищого навчального закладу у Польщі. Свої послуги чоловік оцінив у 10 000 доларів з кожного потенційного студента.

Окрім грошей, він брав у "клієнтів" увесь пакет документів, необхідний для вступу на навчання, а згодом обіцяв надати запрошення від польського університету, що було б підставою для виїзду за кордон.

"Зазначимо, що на перемовини з потенційними студентами чоловік приїжджав на автомобілях бізнес-класу, що йому не належать, намагаючись справити враження на "клієнтів", - поінформували у пресслужбі.

Чоловіка затримали після отримання частини грошей. Нині вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному. Також встановлюються спільники підозрюваного.

Майже усі розмовляли російською: Об'єднання популяризаторів української культури зганьбилося в публічному місці

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 13:53

Учасників творчого об'єднання МУР, що займаються популяризацією української культури, помітили на російськомовності. Про це розповіла користувачка Х Морезалежна, виклавши відповідний скріншот від дівчини, що снідала поруч з МУР, передають Патріоти Укра...

З екіпажу врятувались лише троє: Біля Сахаліну перекинулося російське судно (фото)

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 13:07

Біля міста Корсаков на Далекому Сході країни-агресора Росії перекинулося російське судно "Григорий Ловцов". Про це 18 жовтня повідомив у Telegram губернатор Сахалінської області Валерій Лимаренко, передають Патріоти України. "Біля берегів Корсаковськог...