У Києві сварка через собаку закінчилася стріляниною та калюжами крові (відео)

У понеділок, 2 вересня, на вулиці Юлії Здановської у Голосіївському районі Києва лунали постріли. Відео інциденту опублікував Telegram-канал видання “Телеграф”, передають Патріоти України.

На опублікованих кадрах видно, що один із учасників інциденту спочатку стріляв у землю, а потім вже поцілив у свого опонента. Загалом пролунало шість пострілів.

У Telegram-каналі “Київ. Інфо” уточнили, що сварка між чоловіками сталася через собаку, яку вигулювали біля ЖК "Амурський". Пострілами з травматичного пістолета один з чоловіків був поранений. На місце прибула поліція та медики.

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...