У Києві таксі Bolt потрапило у гучний скандал: Водій принижував Україну і мало не вбив пасажира

У таксі Києва іноземця вдарили ножем за те, що він заступився в розмові за Україну і Грузію. Нападником виявився сам таксист. Про це повідомляється на сторінці Київ Оперативний в Facebook, передають Патріоти України.

З чого все почалося

1 серпня в Печерському районі Києва стався конфлікт між водієм таксі Bolt і пасажиром. Перший почав ображати Україну і Грузію. Політична суперечка закінчилася плачевно. Таксист вдарив пасажира ножем у стегно і пошкодив внутрішні органи. Зараз сам потерпілий перебуває в реанімації.

Таксиста затримала поліція

Самого ж таксиста затримали правоохоронці Печерського УП і закрили його в СІЗО відповідно до статті 208 КПК України. Прокурори Печерської окружної прокуратури вже підготували затриманому підозру за кримінальне правопорушення за ч1 ст. 121 КК України, подано клопотання про утримання затриманого під вартою. Зазначається, що постраждалий пасажир виявився громадянином США.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...