У Києві таксі Bolt потрапило у гучний скандал: Водій принижував Україну і мало не вбив пасажира

У таксі Києва іноземця вдарили ножем за те, що він заступився в розмові за Україну і Грузію. Нападником виявився сам таксист. Про це повідомляється на сторінці Київ Оперативний в Facebook, передають Патріоти України.

З чого все почалося

1 серпня в Печерському районі Києва стався конфлікт між водієм таксі Bolt і пасажиром. Перший почав ображати Україну і Грузію. Політична суперечка закінчилася плачевно. Таксист вдарив пасажира ножем у стегно і пошкодив внутрішні органи. Зараз сам потерпілий перебуває в реанімації.

Таксиста затримала поліція

Самого ж таксиста затримали правоохоронці Печерського УП і закрили його в СІЗО відповідно до статті 208 КПК України. Прокурори Печерської окружної прокуратури вже підготували затриманому підозру за кримінальне правопорушення за ч1 ст. 121 КК України, подано клопотання про утримання затриманого під вартою. Зазначається, що постраждалий пасажир виявився громадянином США.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...