У Києві таксист Bolt потрапив у грандіозний скандал - забризкав балончиком пасажирку з дитиною

У Києві таксист з компанії Bolt забризкав пасажирку з 6-річною дитиною газовим балончиком після того, як вона відмовилася з ним їхати. Про це повідомляється в пості "Києва Оперативного" у Facebook, передають Патріоти України.

Все почалося з того, що клієнтка таксі з дитиною не попередила водія про необхідність в салоні автокрісла. Це привело в лють водія, він почав матюкатися і дозволив собі грубості.

"Водій мовою мата почав обурюватися, що я при виклику не вказала те, що мені потрібно дитяче крісло, а "на сукню грошей не пошкодувала". Шокована цими виразами я озвучила йому, що не будемо з ним їхати, після цього водій почав кричати, що я йому винна за такий виклик. Коли я поцікавилася, чому він дозволяє себе так вести при 6-річній дитині, у відповідь почула: "Скажи, дякую, що не дав тобі п*зди і не забризкав балончиком", - розповіла пасажирка в соцмережі.

Після цього таксист вийшов з салону авто і забризкав пасажирку газом. У цей час дитина перебувала біля неї. Але на цьому все не закінчилося, жінка почала викликати поліцію і водій знову застосував газ, а потім взагалі почав рух на авто прямо на неї.

"Коли я почала викликати поліцію, водій вдруге застосував газовий балончик. Після цього сів в авто і почав рух. Я подзвонила чоловікові, який був вже у хвилині від нас, він наздогнав водія і почав викликати поліцію. Я стала біля капота, щоб водій не зник. Коли водій зрозумів, що поліція приїде - він почав рух авто на мене", - згадує події клієнтка таксі.

Після цього з'явилася дівчина-свідок події. Вона почала кричати, що все бачила і водій вирішив швидко відступати. Жінка написала на підтримку таксі Bolt, але їй навіть не відповіли. Заяву в поліцію вона написала.

"Я почала втрачати свідомість, мене чоловік підхопив і забрав на тротуар. Водій цим скористався і моментально поїхав. Фото водія, фото авто прикладаю", - резюмувала вона.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...