"Тот случай, когда **й знает, чью сторону принять": У Києві таксист посадив пасажира на ланцюг у підвалі, бо той не заплатив за проїзд (фото)

У Київській області затримали водія таксі, який прикував пасажира ланцюгом у підвалі. Про це заявляє прес-служба поліції, повідомляють Патріоти України.

Потерпілий 38-річний житель міста Суми сам подзвонив в поліцію й розповів, що його насильно утримували в підвалі. Він пояснив, що замовив таксі в своє місто, не доїхавши до місця призначення, таксист попросив розрахуватися за поїздку. Однак пасажир зазначив, що на рахунку немає грошей.

Водій пішов йому на зустріч і відвіз до найближчого відділення банку. Але з'ясувалося, що людина має борг у фінансовій установі, тому в позиці йому відмовили. Дізнавшись про це, вони вирішили повертатися до Києва. У столиці також не вдалося отримати гроші, які в сумі 7 тисяч гривень, він повинен був за поїздку.

Таксист в покарання для "зайця" привіз пасажира в свій гараж в селі Софіївська Борщагівка.Там, в підвалі, він зв'язав йому ногу ланцюгом і закрив. Але постраждалий знайшов в приміщенні інструменти, завдяки чому йому вдалося самостійно звільнитися. У неволі він провів 7 годин.

Поліцейські затримали водія таксі за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

У зв'язку з цим, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

У мережі користувачі прокоментували подію.

Як повідомляв "Апостроф",в ніч на 31 липня на Новоірпінській тра

Яка категорія українців може достроково вийти на пенсію і отримувати виплати - пояснення

понеділок, 29 квітень 2024, 8:52

В Україні певна категорія громадян може вийти на пенсію достроково. Перелік осіб, які мають на це право та умови призначення таких пенсій визначено статтею 115 Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" Про це розповіли у Пе...

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...