"Луцький" сценарій повторюється? У Києві терорист захопив заручницю в банку і погрожує підірвати БЦ "Леонардо" (оновлюється)

У Києві невідомий чоловік захопив у заручники керівницю відділення АТ Universal Bank, що розташований у приміщенні бізнес-центру "Леонардо" в Шевченківському районі. Терорист погрожує підірвати будівлю. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передають Патріоти України.

За його словам, з відповідним повідомленням до поліції звернулася сама представниця банку. Журналіст Vesti.ua Валентин Банних, якому вдалося потрапити всередину БЦ "Леонардо", зазначив, що не всіх людей евакуювали з будівлі, багато хто продовжував працювати як ні в чому не бувало.

Заступник глави МВС заявив, що терорист прив'язав до своєї ноги шнурок, який веде з рюкзака, де ймовірно лежить бомба. Чоловік, який захопив банк і заручницю, – громадянин Узбекистану, заявив в ефірі ZiK Геращенко.

Якщо терорист спробує погрожувати громадянам, то правоохоронні органи "вчинять за законом", тобто, як з полтавським терористом, заявив в коментарі "112 каналу" Антон Геращенко.

Стало відомо, що терорист вимагає виходу в прямий ефір. Поліція пропустила на місце події журналістів телеканалів "Наш", Zik і "112 каналу".

За попередньою інформацією, чоловік, який взяв у заручники співробітницю банку, вимагає виходу в прямий ефір будь-якого телеканалу, щоб озвучити свої вимоги на всю країну. Хоча заступник голови МВС Антон Геращенко поки не підтвердив це.

До будівлі, де невідомий чоловік захопив у заручники співробітницю банку, під'їхала Національна гвардія, рятувальники МНС і швидка допомога. Також поліція перекрила дорогу, не пропускаючи людей до місця події.

Джерело: Обозреватель

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...