"Луцький" сценарій повторюється? У Києві терорист захопив заручницю в банку і погрожує підірвати БЦ "Леонардо" (оновлюється)

У Києві невідомий чоловік захопив у заручники керівницю відділення АТ Universal Bank, що розташований у приміщенні бізнес-центру "Леонардо" в Шевченківському районі. Терорист погрожує підірвати будівлю. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передають Патріоти України.

За його словам, з відповідним повідомленням до поліції звернулася сама представниця банку. Журналіст Vesti.ua Валентин Банних, якому вдалося потрапити всередину БЦ "Леонардо", зазначив, що не всіх людей евакуювали з будівлі, багато хто продовжував працювати як ні в чому не бувало.

Заступник глави МВС заявив, що терорист прив'язав до своєї ноги шнурок, який веде з рюкзака, де ймовірно лежить бомба. Чоловік, який захопив банк і заручницю, – громадянин Узбекистану, заявив в ефірі ZiK Геращенко.

Якщо терорист спробує погрожувати громадянам, то правоохоронні органи "вчинять за законом", тобто, як з полтавським терористом, заявив в коментарі "112 каналу" Антон Геращенко.

Стало відомо, що терорист вимагає виходу в прямий ефір. Поліція пропустила на місце події журналістів телеканалів "Наш", Zik і "112 каналу".

За попередньою інформацією, чоловік, який взяв у заручники співробітницю банку, вимагає виходу в прямий ефір будь-якого телеканалу, щоб озвучити свої вимоги на всю країну. Хоча заступник голови МВС Антон Геращенко поки не підтвердив це.

До будівлі, де невідомий чоловік захопив у заручники співробітницю банку, під'їхала Національна гвардія, рятувальники МНС і швидка допомога. Також поліція перекрила дорогу, не пропускаючи людей до місця події.

Джерело: Обозреватель

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...