У Києві трапилася смертельна пожежа в ТРЦ (фото)

Рятувальники встановили, що пожежа виникла в кімнаті охорони на першому поверсі торгового центру.

Під час пожежі в одному зі столичних ТЦ загинув чоловік. Про це повідомляє прес-центр ГУ ДСНС у Києві, передають Патріоти України.

"О 5:33 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу за адресою: вулиця Милославська, 6, у Деснянському районі столиці", - йдеться у повідомленні.

Після прибуття до місця події рятувальники встановили, що пожежа виникла в кімнаті охорони на першому поверсі торгового центру. Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували охоронця закладу, який перебував на 3-му поверсі. За допомогою апарату захисту органів дихання його вивели на свіже повітря. Однак між другим і третім поверхами, рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.

Пожежу на площі 50 м кв. було локалізовано вже о 6:11 та ліквідовано о 6:25. Зазначено, що до ліквідації було залучено 3 одиниці техніки, 15 пожежників та штаб ГУ ДСНС України у м. Києві. Зазначається, що причини та обставини пожежі встановлюватимуть правоохоронці.

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...

Не узгоджений із місцевою владою: Мурал із Залужним, який нещодавно з'явився у столиці, доведеться стерти

вівторок, 14 травень 2024, 22:35

Портрет ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного на стіні інтернату для дітей з особливими ментальними потребами травмує дітей, оскільки до нього через паркан лізуть чимало охочих зробити фото. Через те мурал збирають прибрати, але лише з однієї сті...