У Києві уродженець Вінниччини напав на жінку з дитиною, бо вони говорили українською (фото)

У Києві, у Дніпровському районі чоловік погрожував і нецензурно висловлювався в бік жінки з дитиною через те, що вони розмовляли українською мовою. Про це повідомила Нацполіція, передають Патріоти України.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік був п’яний. Його особу встановили завдяки поширеному в соцмережах відео, на якому він конфліктує з жінкою.

За словами потерпілої, затриманий погрожував їй та її доньці, бо вони говорили українською мовою. Також чоловік нецензурно висловлювався, облив жінку пивом і висловлював антиукраїнські гасла.

Затриманий виявився 36-річним уродженцем Вінницької області, на нього вже склали адміністративні матеріали за дрібне хуліганство. Наразі правоохоронці також перевіряють його на прихильність до ідей «русского міра» та причетність до інших правопорушень.

Стаття 173 Кодексу про адміністративні правопорушення передбачає штраф до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (119 гривень), громадські або виправні роботи, а також до п’ятнадцяти діб адміністративного арешту.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...