У Києві в багатоповерхівці пролунав вибух (фото, відео)

У житловому будинку в Києві на вулиці Вернадського пролунав вибух. На виклик виїхали рятувальники. За попередньою інформацією, там стався хлопок газу, передають Патріоти України.

Інцидент трапився вдень 15 травня. У ДСНС Києва розповіли, що виклик надійшов саме щодо вибуху газу. Проте на місці з'ясували, що скоріш за все, це був хлопок.

Рятувальники виявили у квартирі на 3 поверсі 9-поверхового будинку потерпілого. Він відбувся опіками. Чоловіка передали бригаді швидкої медичної допомоги.

Через це сталося загоряння сміття на площі 1 квадратний метр, вибило кілька шибок. Конструктивні елементи будинку не постраждали.

Станом на 18:17 пожежу ліквідували. На місці події залучили 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 рятувальників.


В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...