У Києві в метро військовому стало погано, а медики нібито боялися підходити: Що сталося насправді (відео)

Ввечері 3 лютого у мережі поширилося відео, на якому, як стверджується, військовому стало зле через контузію, а медики нібито боялися до нього підходити. На відео його автор каже, що це сталося на станції «Політехнічний інститут», передають Патріоти України.

«Медики не розуміють, що робити. Намагаємося розвʼязати ситуацію, але допомоги, схоже, не дочекаємося (…) Просимо допомогти, а лікарі нічого не роблять. Просимо допомогти, а вони кажуть, що його бояться», — зазначив чоловік, який фільмував усе.

Представник відділу комунікацій поліції Києва Дмитро Грищенко у коментарі hromadske повідомив, що чоловікові медпрацівники надали допомогу, водночас від госпіталізації він відмовився.

На запитання, чи були це ті самі медики, що на поширеному відео, Грищенко зазначив, що такої інформації в нього немає.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...