Автохаму не сподобалось, що лікарі поспішають з увімкненими спецсигналами: У Києві водій елітного авто заблокував рух швидкої, яка везла дворічну дитину у важкому стані (фото, відео)

У Києві водій позашляховика Cadillac "підрізав" та заблокував рух карети швидкої медичної допомоги, яка перевозила у лікарню маленьку дитину. Як повідомляють у відділі комунікації поліції Києва, сьогодні вони побачили у мережі відповідне відео, передають Патріоти України.

Як з'ясувалося, водію не сподобалось, що "швидка" поспішає з увімкненими спецсигналами у крайній лівій смузі, тому він різко "підрізав" авто та на деякий час зупинив спецтранспорт.

У салоні автівки перебувала дворічна дитина, яку екстрено транспортували до лікарні. Лише після умовляння медиків, чоловік розблокував проїзд. Правоохоронці передали орієнтування по автівці усім нарядам поліції, вже близько 16:00 водія затримали на вулиці Протасів Яр.

Порушником виявився киянин, 1989 року народження. Слідчі кваліфікували подію як хуліганство за статтею 296 Кримінального кодексу України, йому загрожує до пʼяти років увʼязнення.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...