У Києві водій на Fiat грубо порушив ПДР і згорів живцем у своїй автівці (фотофакти)

Fiat загорівся після зіткнення.У суботу вночі, 4 вересня, в Києві сталася смертельна аварія на Гостомельському шосе. Автомобіль Fiat виїхав на зустрічну смугу руху і врізався в Honda, водій першого легковика загинув.

Як повідомили в Telegram-каналі "dtp.kiev.ua", Fiat загорівся відразу після зіткнення. Автомобіліста не вдалося витягнути із салону, зазначають Патріоти України.

На місце прибули правоохоронці, рятувальники та медики. Співробітники ДСНС намагалися загасити Fiat, проте він згорів ущент.

Авто намагалися загасити.
Машина згоріла вщент.

Автомобіль Honda внаслідок удару відкинуло на узбіччя. Водія і двох пасажирів цього транспортного засобу з множинними травмами госпіталізували до лікарні.

Постраждалих у ДТП госпіталізували.

На ділянці аварії працювала слідчо-оперативна група. Всі обставини і причини ДТП на цей момент з'ясовуються.

Fiat зіткнувся з Honda.
Місце смертельної аварії.


На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...

Що робити, якщо затоплюють сусіди? Юристка озвучила алгоритм дій

четвер, 2 травень 2024, 10:44

Ситуація, коли заливають сусіди, або комунікації будинку вийшли з ладу, може статися з кожним. Як не розгубитися і діяти правильно, потрапивши у непередбачувані обставини? Що робити в таких ситуаціях і як добитися відшкодування грошей за збитки, "РБК-У...