У Києві водій-неадекват накричав на жінку з коляскою і вбив її собаку (відео)

Невідомо, що саме стало причиною агресії чоловіка, але він дістав пістолет і вистрілив у таксу.

У Києві водій посварився з жінкою-пішоходом, яка з коляскою і собакою переходила дорогу, в результаті чоловік дістав пістолет і застрелив таксу на очах у господині, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що інцидент стався близько 13:00 на перетині вулиць Празької та Алматинської в Дніпровському районі столиці. Куля потрапила собаці в голову, вона померла на місці.

За попередніми даними, пішохід почала рух по переходу і після цього виник конфлікт з водієм з проїжджаючого повз автомобіля. Невідомо, що саме стало причиною агресії чоловіка, але він дістав пістолет і вистрілив у таксу.

Фармацевт з найближчої аптеки намагалася допомогти собаці, але куля потрапила в область голови і собака померла. Також медик стежила за станом здоров'я господині собаки, яка після події скаржилася на біль в серці.

Стрілок з місця пригоди зник. На місце викликали слідчо оперативну групу, але жінка вирішила не писати заяву на місці. Подальший розгляд залежить від того, чи прийде господиня вбитої собаки в відділення поліції пізніше.

Джерело: Інформатор

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...