У Києві водій позашляховика пішов на таран маршрутки і втік з місця ДТП (відео)

У четвер, 19 серпня, в Києві на Великій окружній сталася аварія за участю білого Hyundai та маршрутного таксі. Водій корейця зник з місця ДТП, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал dtp.kiev.ua.

Відомо, що водія позашляховика підрізав інший автомобіль, після чого перший не впорався з керуванням і на великій швидкості протаранив задню частину маршрутки, що стояла на зупинці.

У момент події в салоні маршрутного таксі, на щастя, нікого не було. Водій позашляховика зник в місця дорожньо-транспортної пригоди, тепер його розшукує поліція.

Раніше ми писали, що в околицях Києва відбулася серйозна ДТП з постраждалими. Не змогли поділити дорогу і зіткнулися "лоб в лоб" два автомобілі - мінівен Volkswagen Caddy і ЗАЗ-1103 "Славута" з причепом. Один з водіїв отримав важкі травми.

Не зовнішність і не вік! Що найбільше приваблює чоловіків у жінках

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:47

На що чоловіки завжди звертають увагу під час спілкування з жінкою. Для чоловік найпривабливішою є та жінка, яка має певні риси. І це не залежить від її віку, гарного обличчя чи стрункої фігури. Розповідаємо, на що чоловіки завжди звертають увагу під ч...

Зіпсували шабаш Побєдобєсія: У Варшаві українки влаштували гучний прийом російському послу "на честь" 9 травня (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:39

Посол Андрєєв заявив під час виїзної церемонії журналістам, що всіх кого "миролюбна" Росія вбиває в Україні того варті. Десятки українських жінок у четвер, 9 травня, зібралися біля пам'ятника радянським солдатам у Варшаві, щоб зустріли посла Росії Сєрг...