У Києві водій скутера врятував кошеня, яке повзало на жвавій трасі: У мережі показали щемливе відео

Більше б таких добрих людей на дорозі - в Києві чоловік на скутері врятував життя кошеня. Тварина з якихось причин опинилася посеред традиційно ожвавленої вулиці Вадима Гетьмана і розгублено повзала по асфальту, передають Патріоти України.

"У Києві на Гетьмана небайдужий скутерист врятував кошеня на жвавій проїжджій частині, забравши його з собою. А яке добре діло встигли зробити Ви", – повідомляють в телеграм-каналі dtp.kiev.ua.

На кадрах видно, як маленьке кошеня повзає посеред дороги. Повз проїжджають авто, але жоден з водіїв не зупинився, щоб врятувати тварину. Чоловік на скутері, не роздумуючи, підняв тварину з дороги і поїхав з ним у безпечне місце.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...