У Києві врятували виснаженого собаку, який 2 дні перебув без їжі і води, прив'язаним до дерева

Нещасна тварина вразила відпочивальників і вони звернулися до велопатруля.

Собаку покинули прямо в парку / фото: Патрульна поліція Києва

В столичному парку Партизанської слави виявили й врятували виснаженого собаку. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Напередодні до велопатруля звернулися відпочивальники й розповіли про тварину, прив'язану до дерева. Будучи зневодненою та виснаженою, вона поводилася агресивно до людей і не дозволяла наблизитися. За встановленими даними, у прив'язаному стані собака пробув у парку як мінімум два дні.

"Про подію патрульні повідомили міську лікарню ветеринарної медицини. Доки очікували напоїли тварину водою. Небайдужі перехожі принесли корм. Спеціалісти закладу змогли безпечно та обережно визволити собаку. Тимчасово його розмістять у закладі. Чекатимуть, можливо з'являться власники. Ми сподіваємося, що поневіряння цієї прекрасної тварини на цьому закінчаться", - розповіли у поліції.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...