У Києві викрили нахабну жебрачку - витрачає великі суми і їздить на таксі (відео)

У Києві на Броварському проспекті, 17 регулярно просить гроші жінка похилого віку, яка "заробляє" близько 900 грн в день, а додому повертається на таксі. Про це повідомляє "Kyiv Operative", передають Патріоти України.

За словами очевидця, жінка попросила у нього 20 грн, недалеко від магазину, а потім він побачив, як за нею приїхало таксі.

"Іду в магазин і бачу стоїть бабуся з возом і кулькамия, просить грошей. Далі бачу, як за нею приїжджає таксі. Почав знімати відео. Касир сказав, що вона "постійний клієнт" і просить оплатити покупки. За словами касира, 900 гривень в день на покупках вона має, а то і більше. Плюс те, що небайдужі люди дають", - говорить очевидець.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...