Не витримали діагнозу чи методів лікування? У Києві з вікна лікарні для хворих на COVID-19 вистрибнули два чоловіки (фото)

У Київській міській клінічній лікарні №4, у якій проходять лікування пацієнти із коронавірусом, за дві доби двоє чоловіків наклали на себе руки. Про це повідомили на сторінці Муніципальної варти Києва у Telegram у вівторок, 22 вересня. Зазначається, що обидва пацієнти вистрибнули з одного і того самого вікна на другому поверсі, передають Патріоти України.

"У київській лікарні за дві доби два чоловіки покінчили життя самогубством. Обидва вистрибнули з одного і того самого вікна другого поверху. Події відбулись у Київській міській клінічній лікарні №4, котра орієнтована на лікування коронавірусу", – сказано у повідомленні.

Зазначається, що наряди Муніципальної охорони несуть цілодобове чергування у цій лікарні. "Щоразу реагували на виклики медперсоналу щодо чоловіків у вікні. Проте намагання відмовити від останнього стрибку обидва рази не дали результату. Після падіння проводились заходи реанімації, проте безуспішно", – зазначили в установі.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...