У Києві заарештували хлопця, який намагався втопити незнайому жінку в Русанівському каналі

Слідство пропонує призначити 29-річному підозрюваному судово-психіатричну експертизу.

Жінка ледь врятувалася. Фото: соцмережі.

В Києві заарештовано 29-річного зловмисника, який намагався втопити літню жінку в Русанівському каналі. Як повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, відповідне рішення ухвалив Дніпровський райсуд столиці 23 липня, передають Патріоти України.

У відомстві нагадали, що вранці 19 липня підозрюваний, під час пробіжки біля Русанівського каналу, побачив раніше незнайому йому 60-річну жінку, яка плавала у водоймі. Не роздягаючись, чоловік зайшов у воду, підплив до потерпілої та двічі намагався її втопити, утримуючи руками її голову під водою без доступу повітря. Жінці вдалося врятуватися.

Зловмисник тим часом з місця події втік, однак через кілька годин його затримали правоохоронці. Дії 29-річного затриманого кваліфіковано за ч. 2 ст. 15 п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України (закінчений замах на умисне вбивство, вчинений з хуліганських мотивів). На даний час вирішується питання щодо призначення підозрюваному стаціонарної судово-психіатричної експертизи. Досудове слідство триває, додали в прокуратурі.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...