Чоловік і жінка все заперечують: У Києві затримали авто викрадачів немовляти (відео)

У Києві затримали автомобіль, на якому імовірновідвезли тримісячне немовля з смт. Коцюбинське, Київської області. Після того, як близько 11:30 батьки звернулися в поліцію, був оголошений план-перехоплення, передають Патріоти України.

Поліція зупинила сірий Daewoo Lanos, який був оголошений в розшук, на проспекті Перемоги, неподалік від Шулявського мосту. В авто, як і повідомлялося, знаходилися чоловік і жінка.

Але дитини в машині не було. Затримані заперечують свою провину. Чоловік каже, що він працює таксистом і до злочину не має ніякого відношення, а жінка назвалася пасажиркою.

Оскільки дитина не знайдена, план-перехоплення досі не знято. Варто відзначити, що номер затриманого авто АА 2364 ХК не той, який був спочатку в орієнтуванні. Це пов'язано з тим, що правоохоронці уточнювали номери авто з відео прихованих камер.

Малюк на момент викрадення був одягнений у різнокольоровий комбінезон і коричневу в'язану шапку. Адреса місця викрадення: вулиця Доковська 5-Б, Коцюбинський район, смт Коцюбинське.

Нагадаємо, невідома жінка втерлась до довіру до малозабеспеченої сім'ї через групу допомоги в Viber і під приводом "благодійності" приїхала в гості. Жінки з дитиною вийшли на прогулянку, і поки мама малюка зайшла на пошту, викрадачка забрала дитину.

"Жорстоке та безжальне пекло. Слабким там не вижити": Оператори показали відео із розбомблених Кринків на лівому березі Херсонщини

середа, 24 квітень 2024, 16:56

Подружжя фотографів Костянтин і Влада Ліберови опублікували відео знищеного села Кринки на лівому березі Херсонської області, де тримають плацдарм українські військові, передають Патріоти України. Дослівно: "Кринки. Село на півдні України, лівий берег...

"Єдине, що ми можемо зробити": У ЄС відреагували на зупинку надання консульських послуг українським чоловікам за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 16:52

У Єврокомісії відреагували на зупинку надання консульських послуг чоловікам з України за кордоном. Там заявили, що в питаннях тимчасового захисту немає розрізнення щодо статі, водночас пообіцяли взяти до уваги оголошення Міністерства закордонних справ ...