Потягнув у ліс і поглумився: У Києві затримали підозрюваного у зґвалтуванні 17-річної дівчини (фото)

У Києві затримали 51-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 17-річної дівчини. Як повідомили в Департаменті карного розшуку, повідомлення про вчинення насильницьких дій стосовно неповнолітньої надійшло 28 вересня до Подільського УП ГУНП у м. Києві, передають Патріоти України.

"Встановлено, що 51-річний зловмисник попередньо домовився про зустріч з 17-річною дівчиною. Приводом став продаж паперу для малювання. Скориставшись наївністю юної дівчинки, посеред білого дня негідник затягнув бідолашну до лісу та, застосовуючи фізичну силу, зґвалтував! Реалізувавши свої брудні наміри, раніше судимий злочинець не втримався від спокуси заволодіти майном потерпілої. З усією впевненістю він відібрав у зґвалтованої жертви грошові кошти і навіть електронну книгу", – повідомили поліцейські.

У Департаменті карного розшуку уточнюють, що чоловіка затримали того ж дня – 28 вересня. Підозрюваний у скоєному зізнався, на цей час вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Також оприлюднено фотографії затриманого, де окрему увагу правоохоронці звернули на татуювання чоловіка.

Раніше у спільноті "Київ Оперативний" у Facebook повідомляли, що в Києві на вулиці дівчину 2003 року народження зґвалтував чоловік, після чого відібрав у неї 500 гривень і планшет.

"Сьогодні (28 вересня – ред.) о 16:00 на лінію 102 надійшло повідомлення від дівчини 2003 року народження про те, що на Виговського (М.Гречка) до неї підійшов наглядно знайомий чоловік, привітався та потягнув у ліс. Там він зґвалтував дівчину, а потім відібрав у неї 500 гривень і планшет. З місця події втік у невідомому напрямку", – йшлося в пості.

"Чоловік двічі притягався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання зброї, – написали у "Київ Оперативний".


Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...