У Києві з'явилася нова схема крадіжок у квартирах. Будьте обережні (фотофакти)

У Києві в Дніпровському районі з'явилася нова схема крадіжок у квартирах. Тепер злодії намагаються потрапити у будинки представляючись сантехніками. Про це повідомили у Fаcebook-спільноті NEW Русанівка, зазначають Патріоти України.

Так, поштові скриньки мешканців столиці закидали папірцями з оголошенням про ремонт труб. Киян закликають бути обмеженими, адже це грабіжники.

"Шановні мешканці Русанівки. Будьте обережні. У поштові скриньки поклали папірці з послугою чищення труб – це "домушники". Попередьте літніх сусідів, щоб не велися на це", – написала киянка Яна.

Також у "оголошенні" пише, що у зв'язку з численними засміченнями каналізації в будинку "проводиться внутрішня обробка зливів у ванних кімнатах, раковин та унітазів без зняття труб".

До того ж такі оголошення про необхідність записатися на послугу чищення труб з'явилися біля кожного під'їзду на Русанівці.

У Києві під виглядом сантехніків орудують домушники: будьте обережні (фото)

Окрім того, користувачі розповіли, що телефонували шахраям, аби запитати, чому сусіди у будинках скаржаться на крадіжки. У компанії заявили, що до шахрайства вони нібито не причетні.

"Сантехніки" також називали киянам різні назви своєї фірми, відомості про які взагалі відсутні.

Раніше ми повідомляли, що у Рівному серійний грабіжник обчистив 9 садочків та виносив навіть продукти, змішувачі та градусник.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...